Featured

DONJI GRAD, ULICA PAVLA HATZA, NOVOADAPTIRAN 4-SOBAN STAN

Ulica Pavla Hatza, Donji grad, Zagreb, 10000, Hrvatska
  • 225.000€

Description

DONJI GRAD, ULICA PAVLA HATZA, NOVOADAPTIRAN 4-SOBAN STAN

Smiješten unutar Lenuzzijeve potkove u jednoj od najljepših zgrada u Zagrebu . Prekrasan građanski 4-soban stan je kompletno  novoadaptiran  2020 godine. Stan površine 92 m2  većinom je  južne  orijentacije a jedna soba i kuhinja imaju sjevernu orijentaciju (dvorišna strana). Pripada mu i spremište u podrumu ( 6 m2) kao i udio na tavanu ( 30 m2).

Nalazi se na 2 katu u neposrednoj blizini Tomislavovog trga, Zrinjevca kao i svih sadržaja urbanog središta Zagreba . Idealan je za stambeni ili poslovni prostor.

Stan se sastoji od ulaznog prostora, kuhinje, 4 sobe, kupaonice i zasebnog toaleta. Iskorišten je visoki strop u dijelu stana te je napravljena galerija od dodatnih 10 m2 koja moze poslužiti kao dodatna radna soba ili spremište.

Zgrada je zaštičeno kulturno dobro i  nalazi se unutar A zone povijesno-urbane cjeline. Zgradu su projektirali arhitekti Honisberg i Deutch 1895 godine.

Nova fasada i krovište  ( 2017), trostruka izo stakla na prozorima koja amortiziraju buku i zadržavaju toplinu stana, izmjenjene su sve instalacije, novi kondenzacijski bojler, usb ploče na podovima, hrastov parket, klima uređaji.

Stan nema nikakva dugovanja po trošku adaptacije zgrade  i pričuva iznosi 4 kn/m2.

Zelena naljepnica nakon potresa. Više informacija na upit.

 

Details

Property ID
MK2020-12
Rooms
4
Bathroom
1
Property Size
92
Year Built
1895
Obnovljeno 27 siječnja, 2021 at 11:34 pm

Address

  • Address PAVLA HATZA
  • City Center, Donji grad, Zagreb
  • State/county Hrvatska
  • Zip/Postal Code 10000

Compare listings

Compare